Strøm

I 2022 blev det besluttet på Generalforsamlingen at det skal være muligt at få strøm i sin kolonihave. Tilladelse til dette er efterfølgende givet fra kommunen.
For at gå i gang med et sådan projekt, har man brug for en elektriker der er Kolonihavens kontaktperson til Elselskabet, og i den forbindelse har bestyrelsen sagt ja til at Frank Broen er vores kontaktperson, da han har lavet et godt tilbud til os. Frank har lagt strøm ind for mange i Virkelist og kender derfor hele processen. derudover tilbyder Frank at betale på afbetaling.

OPDATERING (d 30.1.23):

Der er 26 haver der har tilmeldt sig strøm i første omgang. 20 af dem gennem Frank Broen, de sidste 6 har deres egen elektriker. Hvis du gerne vil have strøm, skal du fra nu af selv tage kontakt til en elektriker, som så tilmelder dig til elselskabet.

Elseskabet graver i løbet af det næste halve år (håber vi – der er ingen der kan sige hvornår de gør det – men vi giver besked, når vi ved mere) strøm ned i stien og sætter kabelskabe op flere steder på stien. Derefter kan de enkelte haver der har tilmeldt sig, tilsluttes kabelskabene.

Dem der har tilmeldt sig modtager et reference nummer fra elektrikeren, når denne har tilmeldt vedkommende til elselskabet.

Elselskab fremsender regning på tilslutningsbidrag til forbruger. Tilslutningsbidrag til Cerius (SEAS) – altså Elselskabet – er ca. kr. 12.000,- inkl. moms og kan ses på https://cerius.dk/priser-og-tariffer/tilslutningspriser/Fortryder man koster det desværre en bøde på ca 1600,-. Derfor er det vigtigt at man er sikker på man vil have strøm, når man tilmelder sig.

Elselskab anviser derefter et tilslutningspunkt (kabelskab) til installatør og arbejdet kan herefter startes op og elektriker kontakter os.

Da der jo ikke er nogen el- forsyning hos os på nuværende tidspunkt skal der påregnes noget leveringstid fra elselskabet. Vi kan derfor på nuværende tidspunkt ikke sige hvornår arbejdet går i gang.

Betalingen af tilslutning til Cerius, kører helt uafhængigt af hvilken elektriker man vælger og hvornår man vælger at få elektrikeren til at tilslutte ens hus til Kabelskabet på stien.

Vedhæftet er Franks tilbud på to forskellige strøm løsninger.  Samt tilbud på at få sat en varmepumpe ind i sit kolonihave hus.

For at skabe lidt overblik over udgifterne kommer der her et opsummeret budget for at få lagt strøm ind. Da tilbuddene har mange uvisser, er vores budgetoversigt her, ikke nødvendigvis helt korrekt, det er mere en vejledende pris.

LØSNING 1:

Tilslutning til elselskab: 12.000,-

Tilbud 1 fra Frank: materialer 12.500,-  / arbejdsløn 6.800,-

Ialt:   ca 31.000,-

Dertil kommer gravearbejde fra stien(kabelskabet) og ind til dit hus.

 

LØSNING 2:

Tilslutning til elselskab: 12.000,-

Tilbud 2 fra Frank: materialer 17.800,-  / arbejdsløn 8.900,-

Ialt:   ca 38.700,-

Dertil kommer gravearbejde fra stien(kabelskabet) og ind til dit hus.

 

Hvis I har spørgsmål er I altid velkomne til at skrive eller ringe til os i bestyrelsen. Vi vil besvare så godt vi kan.

Vedhæftet er også referat fra møde der blev holdt d 21.1.23 med Frank Broen i fælleshuset.

 

Dokumenter

File Description File size
pdf Midea_Xtreme_Save_Pro 1 MB
pdf 2021_07_midea_xtreme-save-lite_a4_s1 1 MB
pdf varmepumpe tilbud 109 KB
pdf tilbud el 80 KB
pdf Referat El møde d21.1.23 156 KB